Pszichológiai előadás és a Tokos Zenekar koncertje Berlinben

A Brunszvik Teréz Társaság kibővített éves tagggyűlése

/ Szalay Zsófia /
szalay.zsofia képe
Az egyesület éves taggyűlését Dr. Fülöp Éva pszichológus előadásával és a Tokos Zenekar koncertjével tettük különlegessé.
Plakáttagsági gyűlésTokos Zenkekar

Április 20-án tartotta a Brunszvik Teréz Társaság éves taggyűlését. A gyűlés után szerettünk volna mindenki számára elérhető és izgalmas programokat biztosítani. Az egyesület a konzuli iskolai modellt kívánja bevezetni szeptembertől, ennek eléréséhez már igen sok lépést tettünk. A modell ismertetéséről, az igényfelmérésünk bemutatásáról és a lehetőségekről szóló beszélgetés mindenki számára nyitott volt. Sokakat érint/érinthet majd a jövőben, mindenkinek érdeke, hogy a magyar iskolában szerzett érdemjegyek a német bizonyítványba is bekerüljenek.

A beszélgetést Dr. Fülöp Éva előadása követte, aki a következő címmel tartott előadást az érdeklődőknek: A nemzeti identitás pszichológiai aspektusa. Izgalmas témákat hozott nekünk, szó esett a társas identitásról, társas kategorizációról, nemzeti identitásról. Értékes és aktuális előadást hallgathattunk.

Az előadás után a Tokos Zenekar koncertje következett, majd egy kis fogadással zártuk az eseményt. 

Az este persze folytatódott, a zenekar hajnalig tartó táncmulatságot tartott ösztöndíjas társam, Dúcz Erzsébet vezetésével.