Munkánkról

2018.11.13.
cserkészbál
A Buenos Aires-i cserkészek hatvanadik alkalommal rendezték meg az éves báljukat, mely rendezvény alapvető célja a tevékenységük támogatása, ami az argentínai magyarság fennmaradása szempontjából rendkívül fontos.
2018.11.12.
Berecz András előad
Berecz András énekes és mesemondó neve minden bizonnyal ismerősen cseng az olvasó számára. Legalábbis azoknak, akik egy kicsit is jártasak a mese vagy a zene világában, hisz olyan régóta műveli már mesterségét, hogy szinte lehetetlen kikerülni…nem...
2018.11.11.
A felkerekedett őrs
Egy európai nagyváros központjában nem lehet leányálom kerékpártúrára indulni... Nem így gondolta a 86. Apáczai Csere János cserkészcsapat Boglárka őrse. A lánycsapat felkerekedett november második szombatján, és a berlini Tiergartent célozták meg.
2018.11.09.
Edzőpálya-avató áldással
Stuttgart Bad-Cannstattban november 8-án adtak át egy kondiparkot a közönségnek.
2018.11.09.
Október Dublinban
Tisztelettel jelentem, hogy a számokban is nagyszerű szeptembert követő októberben is büszkén küldhetem meg havi összegző írásomat Írország fővárosából, Dublinból!
2018.11.09.
Tanítás közben
A Nürnbergi Magyar Kultúregyesület egy-egy új nyelvtanfolyamot indított el magyaroknak és külföldieknek.
2018.11.07.
Mátyás király irodalmi est plakátja
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy irodalmi est Buenos Aires-ben, melyen az argentin magyarok apraja nagyja részt vett, hogy Mátyás királyról meséket és érdekességeket hallgathasson meg.
2018.11.06.
A lelkes közösség tagjai
A newporti közösség heti rendszerességgel tartott foglalkozásain a gyermekek külön-külön csoportba járnak, így a lelkes kis csapat minden olyan alkalmat megragad, ahol együtt lehetnek, együtt ünnepelnek, vígadnak. Legyen szó a magyar hagyományok...
2018.11.05.
Reményi Tamás előadása szülők, szakemberek számára
A megváltozott életmód, a digitális technikák és a virtuális világ hatása a gyermekkori tanulási és viselkedésszervezési folyamatok fejlődésére. Ezek voltak a témái annak a két interaktív előadásunkak, melyeket a Gold Coast-i Hungaro Festivalon a...
2018.11.05.
Michberg
A Stuttgart és Ulm között található Michelsberg szerpentíneken megközelíthető ifjúsági szabadidőközpontja adott otthont 2018. november 1-4. között a Külföldi Magyar Cserkészszövetség ez évi aktuális konferenciájának.

Oldalak