balog.katalin

2017.06.04.
íjászkodás
„A programok igazán sokszínűek voltak, a szervezők mindig gondosan ügyeltek az értékes kulturális tartalomra és minden részletre. Tamási Áron darabot igazi pesti színházban látni és az esztergomi Bazilika előtt flashmobként magyar népdalt énekelni...
2017.05.25.
locsolás
Április egészében a húsvét hónapjának volt nevezhető Wales-ben, hiszen az első napoktól az utolsókig egymást érték a locsolkodások, tojáskeresések és a feltámadásról való megemlékezés.
2016.12.16.
díszek
Az advent nem csak a várakozás, hanem a tevékenység és a jótékonyság jegyében is zajlik idén Cardiffban.
2016.11.12.
ovis halottak napja
Az ősz utolsó hónapjának beköszöntével minden évben megemlékezhetünk azokról az emberekről, szeretteinkről, családtagjainkról, aki már nem lehetnek velünk. És tehetjük ezt attól függetlenül, hogy a világ mely pontján élünk.
2016.11.11.
Az 1956-os forradalom 60. évfordulójának alkalmából Rakitai Réka manchesteri ösztöndíjassal együtt a Kőrösi Csoma Sándor Program képviselőiként, ketten is részt vehettünk egy különleges megemlékezésen a Stoke-on-Trent-i Filmművészeti Egyetemen,...
2016.10.05.
A magyar ovikban a szülinap kicsit olyan, mint egy mese. Minden ünnepeltnek lehet 3 kívánsága, s akárcsak a mesékben, ezek ott valóra is válnak. Newportban sincs ez másképp, de persze nem rögtön ezzel kezdődik az szombati óvoda.