ratkovics.petra.krisztina

2020.05.05.
Úrvacsora
Különleges helyzetben ünnepelte a Brüsszeli Magyar Protestáns Gyülekezet a húsvét ünnepét, hiszen a belga korlátozások miatt lassan egy hónapja nem volt alkalom hagyományos istentiszteletre.
2020.04.03.
Church online
A járvány terjedése miatti intézkedések következtében március közepe óta nem tudtak a magyar protestánsok istentiszteletre összegyűlni Brüsszelben – de ez nem jelenti a gyülekezet végét, ellenkezőleg. Online formában folytatódik az élet.
2020.01.23.
2020
A karácsonyi nagy ünneplést követően sem állt meg az élet Brüsszelben – ellenkezőleg. Aktívan, sok programmal és még több tervvel kezdte meg a 2020-as évet a Brüsszelben és környékén élő magyar protestánokat összefogó gyülekezet.
2019.11.27.
A csendesség ideje
Egy sűrű októbert követően és egy még sűrűbb december előtt ez a hónap a csendesség és elmélyülés hónapja volt a brüsszeli gyülekezet számára.
2019.10.22.
Átlátszó tepmlom
Régóta tervezett program valósult meg a brüsszeli központú magyar gyülekezet életében: elmentünk meglátogatni az „Átlátszó templomot”. A Borgloon mellett épült művészeti alkotás közös meglátogatása évek óta szándékában állt a gyülekezeti tagoknak,...