Tavaszi napközis tábor balatoni verzióban

/ Csekő Eszter /
cseko.eszter képe
A Nebuló Magyar Iskola minden tanítási szünetben megrendezi az egynapos napközi tábort. A tavaszi szünetben sem történt ez másképpen.
Friss ropogós lángos ebédidőbenBalatoni horgászokNéptánc tanulás játékos formábanBalatoni Gazdálkodj okosan közben

A  2020. évi tavaszi szünetben megrendezett Nebuló napközis táborban a balatoni nyaralások hangulatával ismertettük meg a táborozókat.

Október 8-án reggel jógával kezdték a napot a gyerekek. A mozgás után vitorlás hajót készítettek szivacsból és hurkapálcából. Ezt követően a tízórai következett, friss gyümölcs és keksz várta őket. A rövid étkezés után a nagyok a Gazdálkodj okosan balatoni verziójával vonultak el játszani Ágival – aki Nebuló Magyar Iskola alsó tagozatos diákjait tanítja – míg a kisebbekkel sportverseny vette kezdetét jómagam vezénylésével. Az ebédidő közeledtével az asztalhoz gyülekeztek a gyerekek. Gulyáslevest készítettünk, majd igazi magyar lángost szolgáltunk fel. Szabadidős tevékenységekben sem volt hiány, volt  horgászás és aszfaltrajzolás is. Trázsi Emese – a Magyar Ház KCSP-s ösztöndíjasa – néhány játékos néptáncmozdulatot is belecsempészett a gyerekek napirendjébe. 4 órához közeledve ért véget a vidám kis napunk.