A magyar lányok a legszebbek

/ Kormány Gergely Zsolt /
kormany.gergely.zsolt képe
Ezzel a címmel nyílt kiállítás Sydneyben második alkalommal.
fiatalonharmoniaeleganciaplakat

A szépséges magyar lányok képeiből álló kiállítást elsőként a Gruber Enikő által már bemutatott Magyar Ízek fesztiválján tekinthették meg az érdeklődők.

A kiállítás apropóját ugyanis az adta, hogy a fesztiválon megjelenő jellegzetes magyar finomságok és izgalmas kulturális programok mellett, a kiállítás szervezői szerették volna, ha magyar szépségeket is megcsodálhatnának az érdeklődők.

„Magyarország ízéhez nem csupán a paprika, gulyás és a kürtöskalács járul hozzá, hanem a szépséges magyar lányok is.” vallja a kiállítás rendezője, Kormány Gergely, Kőrösi Csoma Sándor programban részt vevő ösztöndíjas.

Mézes Ábel fiatal fotóművész képeiből összeállított csokor, a pozitív visszajelzéseknek és az érdeklődésnek köszönhetően múlt vasárnap ismét kiállításra került, immáron második alkalommal. Ezúttal a Sydneyi Magyar Református Egyház dísztermében, kellemes zene és aprósütemény mellett gyönyörködhettek a képekben az érdeklődök, akik között épp úgy akadt fiatal, mint idős. Erről számol be az albumban található néhány képkocka.