Vajon mi sül ki belőle?

Garfield-i cserkészek és a farsang…

/ Hadi Luca Mária /
hadi.luca.maria képe
Idén senki nem kukoricázott és senkiből nem kellett kisajtolni az eredeti ötleteket, hiszen a mulatság témája az étel, étterem volt.
Farsang - Garfield

Azt ígérték még ősszel az előrejelzések, hogy hatalmas havazás lesz ezen a télen. Ez így is történt, csak kissé északabbra, de a garfieldi cserkészek kedvét azért ez a tény nem szegte a farsangi ebéd napján.

Ez a hatalmas mulatság az évi négy adománygyűjtő ebéd egyike. Tehát a Fenntartó Testület intézte a beszerzést, a szülők számára a terítést, a különleges levest és a sok-sok ínycsiklandó fánkot. A vezetők lelkesedése és kreativitása nem ismer határokat, így egykettőre felépítettek a nagyteremben hatféle éttermet, konyhát és kisboltot. A kisebbek menü alapján gyűjtötték a matricákat, ha teljesítették a próbákat. Holtverseny alakult ki az első helyért, azonban végül a sushi-vivő verseny döntötte el, ki legyen a nyertese a tortaszelet formájú pohárnak.  A jelmezek hihetetlen ötletesek voltak. Valaki “szóviccnek” öltözött, voltak testvérek, akik kiegészítették egymást. Volt olyan, aki a jelmezével nem fért be az ajtón. Természetesen előbukkantak a magyar finomságok is, sőt még néhány felnőtt is jelmezbe bújt.

Minden jónak egyszer vége szakad, így van ez a farsanggal is, de a ezek a felhőtlenül jó emlékek megmaradnak.