Tóth Péter versmondó az ottawai magyar iskolában és cserkészcsapatnál

/ Nagy Dóra /
nagy.dora képe
Tóth Péter versmondó nagy örömünkre az ottawai Magyar Iskola vendége volt a Szent Lászlóhoz és Arany Jánoshoz kapcsolódó műsorával, valamint az 1956-os „Forr a dal már!” előadásával az ottawai cserkészcsapatot is megtisztelte.
csoportkep_az_iskolasokkal.jpgnagy_erdeklodes_a_lovagi_torna_irant.jpggyakorlatban_a_lovagi_torna.jpgcsoportkep_a_cserkeszekkel.jpg

Azt gondolom, hogy Péter interaktívan, játékos feladatokon keresztül hozta közel a gyerekekhez Szent László alakját és történeteit. Megismerkedtek Szent László életével, legendáival (Szent László füve, Szent László pénze), sőt még "lovagi tornán" is részt vettek iskolásaink!

Az előadás végén röviden Arany Jánosról is megemlékeztünk, akinek személyiségét és munkásságát gyerekkorán keresztül próbálta érdekessé tenni a gyerekeknek. 

Az ottawai cserkészcsapattal a vezetők közreműködésével korábban mi is megemlékeztünk az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeiről. Ezek után Tóth Péter kiforrott előadása csak emelte a közös megemlékezéseink hatását.

Ez úton is köszönjük, hogy Tóth Péter ellátogatott hozzánk és kívánunk további munkájához sok sikert!