Tavaszi mulatság Victoriában

/ Fehér Orsolya /
feher.orsolya képe
Április 6-án este a victoriai magyarok vacsorával köszöntötték a tavasz érkeztét. Sokan eljöttek, hogy együtt fogyasszák el a finom vacsorát és közösen eltöltsenek egy vidám estét.
VendégekDuettA Nagy csapat tagjai

Az ünnepség a műsorral vette kezdetét, melyet a Magyar Társaskör énekelni és szerepelni szerető tagjai alkottak meg. A Nagy csapat már hetekkel a vacsora előtt gyakorolni kezdett, hogy minél minőségibb műsorral szórakozathassák az egybegyűlteket. A zenés-humoros műsorban régi ismerős dallamok hangoztak el, valamint viccek gyűjteményével csaltak mosolyt a közönség arcára. A műsor nagyon jól sikerült, a közönség hatalmas tapssal jutalmazta a fellépőket. Ezután következett a vacsora, a menüt mindenki jóízűen fogyasztotta el. Miután a vendégek jóllaktak és a desszert is elfogyott, a Nagy csapat tagjai újra összeálltak és tánczenét játszottak, így többen is felálltak táncolni. Az est további része tánccal, beszélgetéssel és nevetéssel telt.

Végezetül elmondható, hogy az este nagyon jó hangulatban ért véget, a vacsora nagyon finom volt, a vendégek pedig vidáman távoztak, így tehát örömmel jelentjük: az ünnepség megszervezésébe fektetett munka nem volt hiábavaló.