szabo.peter.bence

2023.05.05.
Kodály Együttes Alumni csoportja
Remek eredményeket ért el a torontói Kodály Együttes az Egyesült Államokban megrendezett Pontozó fesztiválon. Az együttes Alumni, és Senior csoportja kiemelt arany, illetve arany minősítésekkel térhetett haza.
2023.04.04.
Ünnepi megemlékezés
A tavasz beköszöntével számos új programlehetőség kínálkozott a torontói magyarok számára. Ezeken az alkalmakon a Kodály Együttes is képviseltette magát vagy egy jól sikerült fellépéssel, vagy a rendezvényeken való részvétellel.
2023.04.04.
Farsangi táncház
Farsangi táncházban mulathatott a Kodály Együttes apraja és nagyja, valamint a táncolni vágyó vendégek 2023. februárjában. A torontói Magyar Házban mindig nagy érdeklődés kíséri a táncházakat. Az évről évre ismétlődő rendezvényre nem csak Torontóból...
2023.04.04.
Junior csoport próba közben
A méltán híres, és sok évtizedet maga mögött hagyó Kodály Együttes számos értékes, és érdekes népművészeti különlegességet tudhat magáénak. Ezek közül a legszebbek a magyar nyelvterület csodálatos népviseletei.
2023.04.04.
Kodály Együttes téli táncháza
A próbák és a különböző összejövetelek szokás szerint jó hangulatban teltek.
2023.01.10.
Gyakorlás
Szépen halad a szakmai munka a Kodály Együttesben. A november csendes, szorgalmas próbákkal teli időszak volt, készülve a decemberi magyar programokra. Ezek közül legjobban várva a december 3-i Kodály táncházat.
2022.11.18.
Magyar színekben a Niagara-vízesés
Sikeresen telt az első összetartozás hónap az ontarioi magyarok számára. A kulturális szervezeteknek köszönhetően rengeteg programmal és élménnyel gazdagodhattak az emberek.
2022.11.18.
Junior próba a Kodály Együttesben
Közel hetven taggal kezdte meg éves munkáját, a több mint hatvan éves Kodály Együttes. A néptánccal foglalkozó torontói egyesület öt különböző korosztályú csoportban ismerteti meg a magyar népi kultúrával táncosait.