Árpád Kupa Gálavacsora

22. alkalommal rendezték meg az észak-amerikai labdarúgó tornát

/ Papp Csilla /
papp.csilla képe
Szeptember 28-án este 7 órától kezdődött a XXII. Árpád Kupa Gálavacsorája a Magyar Házban. A kétnapos labdarúgó torna fővédnöke Dr. Ódor Bálint ottawai nagykövet volt, védnöke Szöllősi György a Magyar futball és Puskás ügyek nagykövete. A rendezvény két főszervezője Balla Sándor, a Kanadai Magyar Kulturális Tanács elnökhelyettese és Gaál András volt.
Az Árpád Kupa okleveleAz Árpád KupaA nyertes csapatAz ünnepi torta

A vacsorán jelen volt Varga István, a Kanadai Magyar Kulturális Tanács alelnöke, Dr. Szinay Attila az Agrárminisztérium jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkára és a helyi szervezetek vezetői, képviselői is: Boda-Lázár Judith, a Magyar Ház elnöke és Dr. Fecső András alelnök, Elekes Imola, az Orbán Balázs Társaság elnöke, Szöllősi Gyula a Bácska-Bánáti Kör elnöke, Antal János a Magyar Horgász és Vadászegyesület elnöke, Király Sándor a Kanadai Magyar Mérnökegyesület elnöke, Vass Zoltán, a Torontói Első Magyar Református Egyház lelkipásztora, Püsök Dániel az Első Magyar Baptista Gyülekezet lelkipásztora, Németi Zsolt a Torontói Magyar Pünkösdi Gyülekezet lelkipásztora.

Az Árpád Kupa résztvevő csapatai: San Fransisco, Szekszárd, MTK öregfiúk, Toronto Hungária FTC, Cleveland, Eger, IPA Magyarország, Kanadai Mérnök Egyesület.

A műsort Papp Csilla, a Magyar Ház KCSP-ösztöndíjasa vezette, a díjátadóra a vacsora után került sor. Az első helyezett a tavalyi évhez hasonlóan a San Fransisco csapata lett.