A külföldi kolóniák ünnepe
A négy napig tartó fesztiválon különböző nemzetközi tánccsoportok léptek fel saját népviseleteikkel és zenéikkel. A Córdobai Magyar kör tagjai már hónapokkal előbb elkezdték az előkészületeket, mind kulturális mind gasztronómiai szempontból. A körülbelül ötven négyzetméteres sátorban a rendezvényen négy napon át szüntelenül folyt a sütés, főzés, eladás, felszolgálás, mialatt kulturális programjainkat láthatta a közönség felé. A kínálatban a legismertebb világhírű magyar ételek, mint például a pörkölt, lángos, a kürtőskalács és a dobos torta szerepeltek. A szervezőktől felkérést kaptunk arra is, hogy két párral szerepeljünk a fesztivált megnyitó közös táncban a többi nemzetközi csoporttal. Ezt követően volt alkalmam fellépni egyénileg is a fesztivál színpadán, kalotaszegi népdalcsokrot énekeltem.