Évzáró műsor a Tulipán Tánccsoportnál

/ Hajzer Sándor /
hajzer.sandor képe
Az ottawai Tulipán Tánccsoport évzáró műsorában minden csoport részt vett.
Tulipán TánccsoportSenior TánccsoportTulipán Tánccsoport LányokTulipán Tánccsoport gyerekek

Az ottawai Tulipán Tánccsoport összesen négy aktív csoportból áll. Az óvodások, a gyerek csoport, az ifjúsági/felnőtt csoport és a senior csoport amit ebben az évben indítottunk el.

A tánccsoportokat egész évben heti rendszerességgel készítettük fel a különböző műsorokra, de a legnagyobb és legfontosabb műsor az évzáró volt, amiben minden csoport szerepelt.

Az év folyamán mindegyik csoportnak két koreográfiát tanítottunk be, amikkel számos ünnepségen is felléptek. Az évzáró műsorban összesen 12 műsorszám volt. 

A tánccsoportok mellett az ottawai népzene iskola tanulói hegedű darabot adtak elő, az óvodás csoport népi játékfűzést és csárdást mutattak be.

Egy nagyon nagy színvonalú műsoron vagyunk túl, ami megmutatta milyen szeretettel és odaadással jártak a táncosok a foglalkozásokra.

Rendkívül jól esett, hogy a műsor után nagyon sokan odajöttek hozzánk gratulálni, a legmegtisztelőbb az volt, amikor azt mondták, hogy az elmúlt évek legszínvonalasabb műsorán vettek részt, ami a munkánk eredményét tükrözi.

Nagyon büszkék vagyunk az összes csoport kemény és kitartó munkájára. Megtiszteltetés volt részt venni ebben a közösségben, és örömmel tölt el, hogy átadhattuk a tudásunkat, amit hasznosítani tudnak a későbbiekben is.