Chesteri csajos teadélután

/ Szabó Ágnes /
szabo.agnes képe
Ha Anglia, akkor tea. Ha nők, akkor kozmetikumok. Ha vásárlás, akkor sok pénz. Ha új tudás, akkor a chesteri csajos teadélután jut eszünkbe azonnal!
Chester, Közösség, TeadélutánChester, szappanokChester, testápoló

Nagyszerű délutánban volt része azoknak a hölgyeknek, akik megtisztelték a Chesteri Magyar Közösség Csajos Teadélután című rendezvényét megjelenésükkel. A program első felében Tevez Roland mesélt egy vásárlási rendszerről, ahol azonnali pénzvisszatérítést kaphat az ügyfél minden vásárlása során, különböző üzletekben. Az ízletes tea és a finom kekszek ellenére a lehetőséget elsőre nem volt könnyű átlátni, de a lankadatlan érdeklődés, és az előadó kitartása valamint türelme meghozta a megértést is! A bemutató után rengeteg kérdésre kellett válaszolnia a szakembernek.

Újabb tea és kávéadag után Kerekes Tímea mutatta meg kincseit. Hosszan és nagyon alaposan mesélt a szappanok és a fürdőbombák rejtelmeiről mindannyiunk egészsége érdekében. Megfoghattuk, megszagolhattuk és ki is próbálhattuk a nekünk tetszőket. Sőt, közösen készítettünk egy olyan krémet – persze kizárólag természetes anyagokból – ami a legérzékenyebb bőrt is egészségessé varázsolja a rendszeres használat sorén.

Hogy miért fontos, hogy a zuhanyzáskor is figyeljünk a tisztítószer minőségére? A csajos teadélutánon résztvevőknek ez ma már nem kérdés!

Nagyon sokat tanultunk, jól el is fáradtunk az estbe hajló délutánon. Közösen meg is fogalmaztuk: gyakrabban kell ezután találkozni, hisz annyi minden fontosról lehet és kell is beszélni egy jó csésze tea vagy kávé mellett!