Vadászvacsora Perthben

/ Horinka Szonja /
horinka.szonja képe
Idén már második alkalommal rendeztek vadászvacsorát Perthben, mely eseményen kicsiktől az egészen nagyokig, közel ötvenen vettek részt.
A csapat egy részeNyuszi ül a fűben...Szarvas a bush-ban

November 16-án ismét összegyűltek a Perthben élő magyarok, hogy eltöltsenek közösen egy kellemes szombat estét. Az ünneplés apropóját az ilyenkor már mondhatni hagyományosan megrendezett Vadászvacsora adta.

A kint élő fiatalabb magyarokból álló kis csapat már dél körül neki látott a szarvashússal felturbózott vadasgulyás elkészítésének. Mi is már kettőtől szorgoskodtunk, hiszen a vacsora nem lehetett volna teljes édesség nélkül, amely ezúttal egy könnyű joghurtos-meggyes sütemény volt. A vendégek öt óra körül kezdtek szállingózni, majd egyre többen és többen érkeztek, végül közel ötven fősre bővült az ünneplő magyar társaság. Mindenki jóízűen falatozott mind a levesből, mind pedig a süteményből, a vendégek egyöntetű véleménye szerint minden igen ízletesre sikerült, és ahogy beszélgettem velük az derült ki számomra, hogy nagy részük alig várja a következő alkalmat, amikor újra vadhús kerül a tányérokba.

A vacsorát követően a magyar egyesület tagjaiból álló zenekar játszott retro magyar dalokat idősebbek és fiatalabbak egyaránt nagy megelégedésére. A kellemes muzsika közben tombola vásárlására nyílt lehetősége a vendégeknek, amelyekkel értékes ajándékcsomagokat nyerhettek, ha melléjük állt a szerencse.

Este kilenc órától a zenekar átadta a „stafétabotot” a retro disco zenéknek, és ettől a ponttól fogva a vacsora egy jó hangulatú közös bulizásba torkollott.

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ez is egy olyan este volt, ahol az összes megjelent nagyon jókat evett és jól szórakozott. Kívánok még sok ilyen közös ünneplést a Perthben élő magyar közösségnek!