Ünnepi hangulat a gold coast-i télben

Beszámoló a Gold Coast-i Magyar Egyesület Christmas in July rendezvényéről

/ Tóth Borbála /
toth.borbala képe
A Gold Coast-i Magyar Egyesület új hagyományt teremtett azzal, hogy megrendezte az első Christmas in July eseményét. Az ausztrál tél közepén tartott rendezvény különleges és meleg közösségi hangulatot biztosított a résztvevők számára.

 

Az esemény központi elemei az ízletes magyar ételek voltak, amelyeket a látogatók nagy örömmel fogyasztottak. A menüben hagyományos karácsonyi magyar ételek szerepeltek, mint a halászlé, töltött káposzta és bejgli.

Az ételek mellett számos szórakoztató program is várta a vendégeket. Az este egyik fénypontja a Trivia Night volt, ahol a résztvevők különböző kategóriákban mérték össze tudásukat. A kérdések változatosak és izgalmasak voltak, és sok nevetést és jókedvet hoztak a versenyzők közé. 

A trivia csapat nyertese pedig jutalomban is részesült, amely tovább fokozta a verseny izgalmát. Emellett különféle szórakoztató játékok is helyet kaptak a programban, amelyek minden korosztály számára biztosították a szórakozást.

A rendezvény helyszíne egy kandallóval felszerelt, hangulatos terem volt, amely még otthonosabbá tette az estét. Az égő tűz melegsége és a barátságos beszélgetések hozzájárultak ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát és egy kellemes estét töltsön el barátai és családja körében.

A Gold Coast-i Magyar Egyesület ezzel az eseménnyel nemcsak egy új hagyományt indított útjára, hanem megmutatta, hogy milyen erős és összetartó közösség alkotja a magyarokat ezen a területen. Az első Christmas in July rendezvény nemcsak a finom ételek és a szórakoztató programok miatt volt emlékezetes, hanem a közösség ereje és melegsége miatt is, amelyet minden résztvevő érzett.

Az esemény szervezői köszönetet mondanak mindenkinek, aki részt vett és hozzájárult ahhoz, hogy ez a rendezvény ilyen sikeres legyen. Már most izgatottan várjuk a jövő évi Christmas in July-t!