37. Szüreti bál Niagara Fallson az Árpád házban

Harminchetedik alkalommal rendezték meg a Szüreti bált a Niagara Fallsi Árpád házban!

/ Bodnár Erika /
bodnar.erika képe
Ahogy az minden évben szokott lenni az idei 2019-es szüreti bált is izgatottan várták a vendégek és nagy sikert aratott a program.
Gonzo John bácsi és felesége Helen néni 20 éve kóstoltatnak mustot az Árpád házbanSzüreti-őszi dekoráció,amit Szőke Maggie mentorommal készítettünk elIsten éltesse Gonzo John bácsit 90. születésnapja alkalmából, megleptük egy szép tortával.Szőke Maggie a mentorom, Szőke János az Árpád ház elnöke és Szőke Gitta néni aki a konyhát vezeti

Az elmaradhatatlan mustkostóló nagyon népszerű volt minden korosztály körében. Az előkészületekben mentorommal, Maggievel karöltve és kiegészülve a személyzettel, önkéntesekkel vettünk részt, akik idejüket és energiájukat nem sajnálva vetették bele magukat a munkába. Nyitóbeszédemben tájékoztattam a kedves vendégeket az Árpád házi és a Wellandi Magyar ház közeljövőben megrendezendő programjairól és ezt követően Miskei László plébános úr elmondta az asztali áldást.

A konyhai munkálatokat már napokkal a rendezvény előtt megkezdtük és így mutatós, ízletes vacsorával vártuk a vendégeket. A menü rántott csirkecomb volt Szőke Gitta néni titkos fűszerkeverékével pácolva, petrezselymes burgonyával valamint karfiolos és brokkolis sajtmártással, csuda finom lecsós húsgombóc tarhonyával és ezt megkoronázta az alma batyu fagyival desszertnek.

Megható és egyben szép ünnepet élhettünk át a vendégekkel, ugyanis Gonzo John bácsit köszönthettük 90. születésnapja alkalmából! John bácsi és felesége Helen néni azok a kedves emberek, akik már több mint 20 éve kóstoltatják a mustot a szüreti bálokon!

Nagyon jó megélni, ahogy egy rendezvény előtt a személyzettel, önkéntesekkel közösen izgatottan készülhetünk, díszíthetünk és a sok munka eredményeként boldog elégedett mosolyt látunk a vendégek arcán. A közel 200 résztvevővel zajló bál nagyon jó hangulatban, sok humorral, tánccal telt. Emelte a hangulatot, a mustkóstolás, illetve Zónai Attila és HD band zeneszolgáltatása.