Somit tavaszi tábor

/ Balogh Dávid Attila /
balogh.david.attila képe
2023.04.28-05.01 között rendezték meg a SOMIT tavaszi táborát Hällebergán.
Kopjafa SorversenySzületésnapi tortaTáncház

A hosszú hétvége programja a péntek esti megérkezéssel, közös vacsorával illetve egy fergeteges karaoke bulival vette kezdetét.

Szombaton délelőtt a SOMIT tagjai megtartották tisztújító közgyűlésüket. Párhuzamosan az ösztöndíjasok Balogh Dávid Attila és Kőrösiné Forgó Ilona gyermekfoglalkozást tartott közel 25 gyermeknek.

Különböző játékok, vetélkedők, és jó hangulat uralta a gyermekfoglalkozást. A délután folyamán felnőtt szabadtéri sorverseny illetve magyar zenei kvízzel készültek a szervezők.

A szombati nap zárása pedig egy fergeteges táncház volt, ahol a résztvevők moldvai kör és páros táncokkal, szatmári, illetve széki táncokat tanulhattak.

Vasárnap a főszerep talán mégis az ünneplésé volt: fel lett állítva és avatva az őszi táboron elkészült kopjafa, valamint egy hatalmas tortával felköszöntöttük a SOMIT születésnaposait.

Délután kézműves foglalkozással színesítették a programot a tábor szervezői, valamint grillen készült a vacsora.

Ezúton is gratulálunk Hartmann Barbarának, a SOMIT újonnan megválasztott elnökének és csapatának: Bartos-Imreh Borókának, Bitay Erzsébetnek, Bitay Zsoltnak, Csanádi Csabának, Gödri Károlynak, Imreh Apolkának, Kovács Lindának, Szabó Gábornak, Urbán Évának, valamint Vermes Zsombornak.

Következő táborunk a május 26-28. között megrendezésre kerülő ifi tábor, amelyre szeretettel várunk minden 18-35 év közötti fiatalt.