Seattle-ben koncertezett a Török Trió

/ Jávorszky Dóra /
javorszky.dora képe
A Török Trió több mint egy hónapos turnéja alatt augusztus 10-től szeptember 24-ig számos városban koncertezik. Szeptember 15-én pénteken Seattle-ben nagy sikerrel léptek fel és tartottak táncházat, ezzel egy kis magyar hangulatot hoztak otthonról.
1234

Tetszést aratott a Török Trió koncertje, pedig a közönség sorai között akadtak nem a magyar közösséghez tartozók is, akik csak érdeklődésből jöttek el. Tilla, Flóra és Ádám óriási odaadással, lelkesedéssel, jó kedvvel zenéltek, ez a nézők tetszését is elnyerte. Az egyórás koncert után töltöttkáposztát lehetett fogyasztani, majd mikor már mindenki evett egy igazán jót a magyar gasztronómia e csodájából, jött a moldvai táncház. A táncház végeztével egy másik helyszínen folytatódott tovább a mulatság, immáron vonós muzsikára, amit a Forrás Banda szolgáltatott. Az est közös énekléssel zárult, amiben a Török testvéreknek igencsak nagy szerepe volt.

A Török Trió sikerrel koncertezett már korábban is Seattle-ben, a közösség pedig bízik abban, hogy a koncertek száma a jövőben gyarapodni fog, mert nagyon megkedvelték őket és a mindig felejthetetlen fellépéseiket.