Retro Magyar Disco Gold Coast-on

Egy éjszaka a nosztalgia jegyében

/ Tóth Borbála /
toth.borbala képe
A Gold Coasti Magyar Egyesület rendezvénye a Retro Magyar Disco, igazi időutazás volt a múltba, amelyen a legjobb magyar retro zenék és ízek domináltak.
TánctérenGyerek disco

A terem dekorációja, a diszkógömbök, a füstgép és a színes fények mind hozzájárultak a retro hangulathoz. Az este folyamán magyar retro slágerek szóltak, amelyek minden jelenlévőt táncra perdítettek, és akik retro stílusú ruhába öltöztek fel. Az ételkínálat is a retro jegyében zajlott: a magyar retro szendvicsek és a kovászos zsíros kenyér lilahagymával nagy sikert arattak. A gyerekek számára külön tini disco is volt, így az ifjúság a saját korosztályával együtt táncolhatott és szórakozhatott.

Az egész rendezvény nagyon sikeres volt, mindenki remekül érezte magát. Az eseményen résztvevők egyaránt elmondták, hogy a zene, az ételek és a hangulat tökéletesen megidézte a magyar retro korszakot, és örömmel emlékeztek vissza azokra az időkre. A Gold Coast-i Magyar Egyesület célja ezzel az esttel nemcsak a szórakoztatás volt, hanem a magyar közösség összetartásának erősítése is, amelyet sikerült is megvalósítanunk. Az esemény lehetőséget nyújtott arra, hogy a régi barátságok megerősödjenek és újak szülessenek, ezzel is hozzájárulva a közösség kohéziójához.

A rendezvény végén mindenki boldogan tért haza, és már alig várják a következő alkalmat, hogy újra együtt bulizhassanak és nosztalgiázhassanak. A Gold Coast-i Magyar Egyesület bízik benne, hogy ez a sikeres rendezvény hagyományteremtő lesz, és még sok hasonló eseményen tudják majd összehozni a magyar közösséget, erősítve ezzel az összetartozás érzését.