Mikulás rendezvény avagy varázslatos élmény gyerekeknek

/ Utassy Ádám /
utassy.adam képe
Mikulás ünnepség a 9. sz. Jámbor Lajos Cserkészcsapattal és a Venice-i Magyar Házban
123

A Mikulás rendezvény az év egyik legizgalmasabb és legvarázslatosabb időszaka, különösen a gyerekek számára. Ez a rendezvény évről évre egyre népszerűbb, idén közel 60 gyermek gyűlt össze Venice-ben a Magyar Házban, hogy együtt ünnepeljék a Mikulás érkezését. 

A Mikulás rendezvény tele volt szórakoztató és izgalmas programokkal, mint az ajándékok átadása, kézműves foglalkozások, valamint különféle játékok és tevékenységek. Ez az esemény tökéletes alkalmat nyújtott arra, hogy a gyerekek találkozhassanak a Mikulással, és magyar környezetben együtt tölthessenek egy fergeteges délutánt.

A szórakozás mellett számos értékes tanulási lehetőséget is kínált a gyerekeknek. A Mikulás rendezvényen való részvétel segített megismerni az ünnepi hagyományokat és értékeket, valamint erősítette a közösségi érzést és az összetartozás érzését a gyermekekben.

Összességében a Mikulás rendezvény fantasztikus élményt nyújtott a gyerekeknek, és hozzájárult ahhoz, hogy az ünnepi időszak még emlékezetesebb legyen számukra, élvezzék az ünnep varázsát és örömét, valamint megéljék az ünnepi hangulatot a családjukkal és barátaikkal együtt.