Március 15-e Daytona Beach-en

/ Dömötör Fülöp Mihály /
domotor.fulop.mihaly képe
A Magyar Amerikai Klub is megrendezte 2024-ben a március 15-i megemlékezését, hogy tisztelegjenek az 1848-as események előtt, és megünnepeljék a magyar kultúrát és identitást.
37485356

A Daytona Beach Magyar Amerikai Klub március 15-i megemlékezése különleges esemény volt, amelyen minden résztvevő a múltba révedve, a hagyományokat és az akkori eseményeket idézve öltözött tradicionális magyar ruhákba. A gyerekek különleges szerepet játszottak az eseményen, hiszen huszárnak öltöztek, emlékeztetve minket a magyar történelem meghatározó pillanataira. A zenéről Jano gondoskodott, aki varázslatos hangulatot teremtett az eseményen.

Az ünnepség csúcspontjaként a résztvevők felváltva szavaltak korabeli verseket. Ezután a tagok együtt ültek le egy hagyományos magyar vacsorához, ahol mindenki megkóstolhatta a hagyományos magyar ételeket. Az ünnepségen való részvétel lehetőséget adott a klub tagjainak arra, hogy megtapasztalják az összetartozás, és közösség erejét a magyar kultúrán, és történelmen keresztül.