Közös kirándulások a vadregényes természetben

Hunua Falls-, avagy az első közös kirándulásunk a vírus óta

/ Végh Barbara /
vegh.barbara képe
Kirándulások eddig is voltak az Aucklandi Magyar Klub életében, azonban most már meghatározott dátummal, minden hónap utolsó hétvégéjére tervezünk egy kirándulást. Ha az időjárás is a mi oldalunkon áll, bele is vágunk. Aki bújt, aki nem!
A hosszú túra utánVíztározónálPatakon átkelés, soha nem váratlan Új-Zéland erdőibenPatakon átkelés, ami soha nem váratlan Új-Zéland erdőiben

Ezután a hosszú, és sokak számára megterhelő bezártság után, az Aucklandi Magyar Klub tagjai június 20-án, egy közös kirándulásnak vágtak neki, ahol végre a szabadban, szabadon élvezhették egymás társaságát.

Nagy örömünkre, igazán sokan megjelentek a megbeszélt időpontban, többen később csatlakoztak be hozzánk. Sokan várták már, hogy újra a közösségben legyenek, mert nagyjából ötvenen csináltuk kitartóan végig a túrát. Kisebb-nagyobb családok vettek részt a kiránduláson, a legfiatalabb túrázó hároméves volt. Volt aki több órát utazott azért, hogy végre találkozhasson a csapattal!

Mivel nagyon változó korosztályban voltak a résztvevők, így akarva-akaratlanul is két csoportra bomlott a társaság; egyik szervezőnk után szabadon, a Vágtázókra, és a Csigákra. Ez a véletlen stratégia nagyon jól működött.

Jó lehetőséget biztosított ez a kirándulás arra, hogy izgalmas környezetben felfedezzünk új tájakat, új embereket ismerjünk meg, vagy felvegyük a fonalat a régen látott ismerősökkel.

A kirándulás nagyon jó hangulatban telt, ráadásul, az időjárás is nekünk kedvezett, gyönyörű napos időnk volt, így a tél közepe felé haladva is. A túra előtt, minden gyerek kapott egy-egy „motivációs csokit”, a felnőttek pedig egy váratlan idézettel gazdagodhattak.

A kirándulás nagy sikerére való tekintettel, ezt a programot is hagyománnyá tesszük, így minden hónap utolsó szombatján, lehetőségetek lesz csatlakozni hozzánk!

Első közös kirándulásunk óta megjártunk már még egy csodálatos túrát, és készülünk a következőre!