Kirándul a felső tagozat

/ Csekő Eszter /
cseko.eszter képe
A Nebulo Magyar Iskola felső tagozatos csoportja nem tétovázott az ANZAC ausztrál nemzeti ünnep napján rendhagyó órát tartani.
Kirándulós óra Whistlepipe GullybanKirándulós óra Whistlepipe GullybanKirándulós óra Whistlepipe GullybanKirándulós óra Whistlepipe Gullyban

Járvány szigorítások enyhítésének következtében lehetőség nyílt 10 főig terjedő összejövetelek lebonyolítására. Ezt kihasználva a csapat felhagyott a négyfalközt zajló tanórával és a természetben keresett lehetőségeket a tanulásra. Április 25-én, az ANZAC napján került sor a kirándulásra, amikor az ausztrálok az első ANZAC hadtest halottairól tartanak megemlékezést. 

A választott helyszín Whistlepipe Gully. Az oktatás interaktív módon zajlott. Többféle feladat várt a gyerekekre a nemrégiben lezajló április 22-ei Föld napjával kapcsolatosan. Különböző növények, bogarak, fák, üregek felfedezés volt feladat. Különös tekintettel a szoláris energia forrásainkra. 

Egy tanulságos, egyben szórakoztató délután részesei lehettek a Nebuló diákjai, melyet egy közös ebéd koronázott meg.

Mindenki fellélgezhetett egy kicsit a nehéz hónapokat után. Remélhetőleg több hasonló élményben lehet részünk az elkövetkező hetekben.