cseko.eszter

2020.10.21.
Hogyan neveljünk kétnyelvű gyermeket? - Előadás a HECC szervezésében
Sokakat érintő témával foglalkoztunk a HECC – Hungarian Educational and Cultural Centre – október 11-én rendezett előadásán. A találkozásnak a karrinyup-i Our Lady of Good Counsel School adott otthont.
2020.07.29.
Téli napközi tábor a Magyar Házban
Vidám gyermekzsivajtól volt hangos a Magyar Ház július 16-án. A Nebuló Magyar Iskola ebben az évben is megtartotta az egynapos téli napközis táborát, amely a szünidő egyik hétköznapján került megrendezésre magyar mesék témával. Nagy örömünkre 22...
2020.06.22.
Játékos nap
Gyereknap alkalmából a Nebuló Magyar Iskola játékos napot tartott a diákoknak a szombati tanóra alkalmával a Magyar Házban. A rendezvény a szokásos időben kezdődött, azonban nem a megszokott módon folytatódott.
2020.06.22.
Nebulók a Kings Parkban
A szigorítások enyhítésén felbuzdulva ismét rendhagyó órát tartott a Nebuló School. Ezen a hétvégén, nem csak a felső tagozat gyűlt össze a szombati tanóra alkalmával, hanem az alsós csoport is csatlakozott a kirándulós interaktív órához.
2020.06.22.
Kirándulós óra Whistlepipe Gullyban
A Nebulo Magyar Iskola felső tagozatos csoportja nem tétovázott az ANZAC ausztrál nemzeti ünnep napján rendhagyó órát tartani.
2020.06.22.
Magyar zenei művelődés a Zoomon
Az első szombati órán, március 14-én vehettem részt az alsó tagozatos csoportban. Az első két hétben még minden a megszokott módon zajlott. Öröm volt találkozni a gyerekekkel, sajnos ezt követően csak kamerán keresztül nyílt lehetőség az oktatásra.