Apák napi piknik Ausztráliában

/ Róth Eszter /
roth.eszter képe
Gold Coast-on sem maradhatott el az édesapák felköszöntése apák napja alkalmából! Míg Magyarországon júniusban ünnepeljük, itt Ausztráliában szeptemberben kerül megrendezésre ez az ünnep.
apák napi műsorAjándék készítés és előadás

Mivel az apukák általában szeretnek finom ételeket enni, egy pikniket szerveztünk számukra. Sokat készültünk a gyerekekkel, már hetekkel a rendezvény előtt. Az iskolában verseket, dalokat tanultunk, amikből egy szép kis műsort állítottunk össze. Ezen kívül az egyik foglalkozáson mindenki saját készítésű ajándékot csinált, ezt meglepetésnek szántuk az ünnepelteknek.

A piknik napján gyönyörű időnk volt, a gyerekek játszottak a játszótéren, míg a szülők egymással beszélgettek. Ezután a műsor következett, együtt daloltunk és zenéltünk, az összes gyerek verset mondott. Az szülők büszkén, elérzékenyülten hallgatták gyermekeiket. A műsor végén mindenki átadta édesapjának ajándékát. 

Majd az ételek elfogyasztása következett és a továbbiakban kötetlenül zajlott a délután. A gyerekek és a szülők is jól érezték magukat, egy szép napot töltöttünk el együtt!