Anyák napja

2023-2024-es tanévzárás

/ Boldizsár Botond /
boldizsar.botond képe
Nagyszabású anyáknapi műsorral zárult a 2023-2024-es tanévünk. A gyerekcsoportok remekeltek, köszönet a pedagógusok munkájáért. Köszönet a csodás édesanyáknak a segítségért, a sok finomságért, amellyel igazi terülj-terülj asztalkám várta az ünneplő közönséget. Köszönjük Bethlen History Society támogatását.

A kedves édesanyák megünneplése és a 2023-2024-es tanév zárása a Calgaryi Bethlen Gábor magyar iskolában hatalmas sikerrel zárult. 

Az ünnepély egy áhítattal kezdődött, közös énekléssel és ige magyarázattal. Majd a gyerekek előadása következett. Rengeteget készültek a kicsik és nagyok az eseményre mind az egyéni mind a közös produkciókkal. Szavaltak az ovisok, énekeltek a hittanosok, a nagyok verset mondtak, zongoráztak és még egy színdarabot is előadtak. A produkció végén  pedig minden anyuka kapott egy kis virágcsokrot a gyermekétől. 

Ezt pedig egy rövid tanév értékelő következett, igazgató asszony megköszönte a pedagógusok munkáját valamint a szülők áldozatos segítséget és  támogatását. Idén két diák ballagott el iskolánkból őket búcsúztattuk.

Az esemény zárásaként pedig igazi terülj-terülj asztalkám várta az ünneplő közönséget, hála a kedves szülőknek akik finomabban finomabb ételekkel készültek az évzáró, Anyák napi szeretetvendégségre.  Most pedig, élvezhetik a nebulók a jól kiérdemelt pihenést szeptemberig nem kell korán kelni vasárnap. Viszont szeptembertől kezdődik a tanév újból!