Windsori Magyarok Egyesülete Közösségi Központ

Csukai Magdolna (2018)
Csukai Magdolna (2018)
Kiss Anna Ilona (2019)
Nincs kép
Berzeviczi Nikoletta (2022)
Berzeviczi Nikoletta (2022)
Fegyveres-Fiskál Regő (2023)
Fegyveres-Fiskál Regő (2023)

A Kanadai Windsorban működő magyar közösségért felelős „Windsori Magyarok Egyesülete” több, mint 200 magyar embernek nyújt programokat heti rendszerességgel.

Az egyesületbe 3 fő szervezet tartozik, a Magyar Református Templom Lizik Zoltán püspök vezetésével, a Magyar Kultúrközpont Bartha Andrea Éva elnök asszonnyal az élen, illetve a Magyar Nyelviskola Huber Enikő irányításával.

Ez a 3 szervezet együtt segíti a Windsori magyarokat magyarságuk megtartásában. A református templom minden héten istentiszteleteket tart vasárnap és Bibliaórákat csütörtökön.

A Kultúrközpont több száz fős rendezvényt és programot koordinál minden hónapban, azonban heti rendszerességgel kisebb események is vannak, mint pl. kézműves programok a gyerekeknek vagy táncház a felnőtteknek vacsorával összekötve. A magyar iskola minden vasárnap magyar nyelvoktatást is nyújt a 4 és 14 év közötti gyerekek számára. Elmondható, hogy a Windsorban élő magyarok minden programra szívesen jönnek, mivel élményben gazdagok és szórakoztatóak.