A Torontói Szent Erzsébet Plébánián is áll a (farsangi) bál

Vesszen a tél, jöjjön a tavasz!

/ Eck Bence Balázs /
eck.bence.balazs képe

Mint minden évben, idén is nagy sikerrel zajlott le a farsangi vigasság a Torontói Szent Erzsébet plébánián. Nagyjából 250 főt számlált a vendégsereg. 

Az estet Rideg Tímea és Balogh Dávid néptánc bemutatója nyitotta meg. Egy nagyon ízletes vacsora elfogyasztása után jött el az ideje a jelmezversenynek, ahol különböző korosztályi és formációs (pl.: családi, páros) kategóriákban indulhattak a versenyzők.

A díjazást követően kezdetét vette a mulatság. A jó zenét a Hangulat zenekar biztosította számunkra. Eztán már csak egy gyors tombola szakította félbe a táncot, majd az azzal járó izgalmak után, egyesek hajnalig koptatták a cipőjük talpát.

Összességében egy nagyon vidám és emlékezetes este volt, ahogy az a képeken is látszik. 

És akkor még utoljára: Vesszen a tél, jöjjön a tavasz!

farsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatságfarsangi mulatság