Mikulás-ünnepség Edinburgh-ben

/ Marton Anikó /
marton.aniko képe

A Hétmérföldes Játszóház az előző évekhez hasonlóan immáron harmadszor ünnepelte meg a Mikulás érkezését, ezúttal a BackStage Art Club-bal és az Edinburgh-i Magyar Táncházzal közösen. Az eseményt december 2-án vasárnap, a délutáni órákban tartották a Christ Church Morningside-ban.

Az ünnepség táncházzal kezdődött, majd Mikulásváró dalokkal és játékokkal folytatódott. Természetesen volt kézműves foglalkozás is, ahol a gyerekek választhattak a mézeskalács-díszítés, karácsonyfadísz-festés és homokszórás között. A gyermekek nagy örömére az eseményre a fehérszakállú is ellátogatott, akit hangos énekszóval, versekkel hívogattak a jelenlévők. A gyerekek bizonyára nagyon jók voltak az idén, hiszen mindannyian gazdag ajándékokkal lettek megjutalmazva. A jeles nap eszem-iszommal, jó hangulatban este zárult.

Mikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-banMikulás-ünnepség Edinburgh-ban