Mikulás érkezett a Hamiltoni Arany János Magyar Iskolába

/ Kürti Csaba /
kurti.csaba képe

Sűrű teendői ellenére sem feledkezett meg a Mikulás a Hamiltoni Arany János Magyar Iskola kisdiákjairól. Hatalmas zsák ajándékkal érkezett és egy két méteres listával. Mert a Mikulás mindent tud a gyermekekről. :)  Igazán vidáman telt az idő, amíg minden ajándék gazdára talált. Mivel az iskolába csupa jó gyermek jár, így a Mikulás nem is hozta magával krampusz társát.

A gyermekek az ajándékokért cserébe gyönyörű dalokkal és szívhez szóló versekkel kedveskedtek a Mikulásnak. Egy közös fotó után pedig búcsút kellett venni a Mikulástól, aki remélhetőleg jövőre is ellátogat Hamiltonba.

Ezúton is köszönjük a Magyarországról érkezett mikulás csomagokat a Torontói Főkonzulátusnak!

Mikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar IskolábanMikulás a Hamiltoni Arany János Magyar Iskolában