Ide jöttünk muzsikálni...

Közös koncerten mutatkoztak be a Melbourne-i zenészek

/ Mészáros Béla /
meszaros.bela képe

Bizonyára máskor is volt már ilyen, hogy a Melbourne-ben élő magyarok együtt, egy színpadon, sőt, néha vegyítve a különböző közösségek tagjait, egy zenekarban muzsikáltak…
Nem akarom magamnak tulajdonítani ezt a különleges pillanatot, de a koncertet követő beszélgetésekből mégis az derült ki, mintha talán ez is lett volna annyira fontos, mint maguk az elhangzó zenedarabok.

Dr. Kálmán László vezető konzul köszönti a fellépőket.Moldvai dallamok furulyán. Csatlós Andrej Edit muzsikál.Halmai Viola furulyázik, Édesapja Csongor közreműködik nagybőgőn.Makkai Márti zongorázik.Kiss Elizabeth és Kiss Gábor.A Halmai Családi Zenekar.A Halmai Családi Zenekar Dr. Albert Károly közreműködésével.Kiss Gábor klarinétjátékát kíséri a zenekar.Kiss Gábor klarinétjátékát kíséri a zenekar.Halmai Ibolya és Dr. Albert Károly énekel. Háttérben a MagyaRock Band.Bartha Bíborka.Tóth Demjén.Készületben...Halmai Viola.Paulik Liza....hogy lesz ebből valami...Halmai Petra.Hevér-Szabó Beatrix.Egy gyors ukulele lecke.A bőgőt is hangolni kell......hogy ne csak a halvány, hanem a látvány is fontos legyen...Takács István táncával feledtette a Hun Bow Band zenekar esetleges gyengeségeit.Figyelj csak...A Vardos Trió kiegészülve Mészáros Bélával.Vardos Trió.Amikor a muzsika olyan jó, hogy a táncosok nem bírnak a helyükön maradni...Dani mindent vesz!Mosoly...A szünet pillanatai...Rita mosolya....és amikor rájön, hogy rajtakapták...Ez nem beállított kép!Ha már itt a fotós...A Bocsakis derékhad!BB1. Paulik Liza.Mészáros Márk.Juhász Etelka Marcit vette ölbe.Széki zene: Csatlós Andrej Edit énekel, a Hun Bow Band muzsikál.Gitárosok együttes muzsikálása.Stílusosan: Beethoven - Örömóda.Végre vége...Tóth Józsika.Miliás Miklós.Bartol Nóra.Makkai Márta.Mészáros Márk.Mészáros Béla.Túl a nehezén...Komoly fiatalok...Anyja lánya...Ukulele gyerekzenekar a Regnumból.Ukulele zenekar.Kevés lett a hely...Liptai Margit.Marci kamerázik....amikor a fiú büszke édesanyjára...Megható pillanat.A Balaclava Band dicsőítő zenét játszik.A fellépőért izgulók...Ismerősök...Bocskai Kórus.Szeretlek Uram!Liptai Ibolya és a Bartha Lányok. (BB2-BB3)Liptai Ibolya, Bartha Bíborka, Bartha Boglárka.Maxine Sutcliffe (hegedű), Andrej Gergő (harmónika), Halmai Csongor (bőgő).Hun Bow Band.Sinka Imre.Figyelem.Kultúrkörös gyerekek éneke.Könyvvel a kézben,Hazám, hazám...Konferáló fiatalok.Átkarolva...Az átsuhanó szellemlény...Nélküle ilyen mosoly nem keletkezett volna...Csonfgor elemében van!Öröm fotózások: Balaclava BandTóth Józsika alig várta, hogy a zongora felszabaduljon...Öröm fotózások: barátokkal.Öröm fotózások: barátokkal, a FonóvalÖröm fotózások: a Paulik családdal.Öröm fotózások: a Bartha lányokkal.Dani aláfestő zenélése a koncert végén.