Los Angeles: Smirnov Duo a Magyar Házban!

Angelina és Anton fergeteges előadása

/ Hajdu Ferenc /
hajdu.ferenc képe

A Smirnov Duó tulajdonképpen egy friss zongorista házaspár. Angelika ungvári születésű magyar, férje Anton, orosz nemzetiségű zongoraművész. Kettejük találkozásának köszönhető az a bájos, egyszersmind magával ragadó és hihetetlen magas szinvonalú zongora-show, amit a Los Angeles-i Egyesült Magyar Házba látogatóknak volt szerencséjük látniuk és hallaniuk. 

A Smirnov Duo produkció egy családi zenészpár, Angelika és Anton zongoraműsora, akik saját kalsszikus és jazz-zenét ötvöző, komédiával fűszerezett szerzeményeiket adják elő. Repertoárjuk a klasszika és a romantika korszakától a humorral átszőtt modern popig terjed. A Smirnov Duo körültekintően választja meg fellépésük darabjait, hogy fenntartsák hallgatóságuk figyelmét a koncert legutolsó hangjegyéig! A korábban egyéni előadóként is sikeres páros elhatározta, hogy átalakítja előadását, még több ötletességget és vibráló energiát színpadra állítva.

Beszédesek a képek, hogy mennyire népszerű, mégis közvetlen és kedves pár gazdagította és gazdagítja művészetével az itteni magyar közösséget, különös tekintettel, hogy Angelika a Magyar Ház egyik nélkülözhetetlen tagja.

További források a párosról: 

Instagram @duosmirnov
Smirnov DuoszínpadfényműsoronAnton és Angelikatanítványokkalközönségideje kezdenikonferálásszínpadonszinpado2