Útvesztőben az edmontoni cserkészekkel

Kukorica labirintusban jártak az edmontoni cserkészek

/ Székely Zsófia /
szekely.zsofia képe

Edmonton ifjú cserkészei, ha tehetik, kirándulnak. Szeptember 22-én az Edmonton külvárosában található Edmonton Corn Maze-be, azaz az ún. Kukorica Labirintusba látogattak el, ahol egy egész délutánon át izgalmas programokon vettek részt és még a csepergő eső sem szegte kedvüket.

Az Edmonton Corn Maze egy 2001 óta minden évben megújuló kukorica mezőbe rejtett útvesztő, amely évről évre egy szervezetet, eseményt vagy mérföldkövet rejt magában. A látogatók órákat töltenek a több kilométeres ösvény felfedezésével, melyen kérdésekre válaszolva, útmutató segítségével lehet átkeveredni. Cserkészeink őrsönként indultak útnak, őrsvezetőik segítségével 1 óra leforgása alatt találtak ki a kanyargó, fej felé magasodó kukorica útvesztőből.

Bár a labirintus a hely legnagyobb attrakciója, sok más tevékenységgel is szórakozhatnak az ide érkezők. Van például állatkert, ugrópárnák, minigolf és számos ügyességi játék, amelyek még izgalmasabbá teszik a családok, csoportok és turisták látogatását. A Corn Maze-ből a helyi termékek piacát sem hagyhatjuk ki, ahol ínycsiklandó szörpök, fűszerek, édességek, házi szappanok és gyertyák illetve kiváló minőségű kézműves termékek vásárolhatók. 

Emlékezetes csapatépítő kirándulás volt, már várjuk a következőt!

Kukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkelKukorica útvesztőben az edmontoni cserkészekkel