Oktoberfest a Brisbane-i Magyar Házban

Így ünnepelték meg az Oktoberfestet a Brisbane-i Magyar Házban

/ Papucsek Máté Lajos /
papucsek.mate.lajos képe

2024 szeptember 29-én megrendezésre került az Oktoberfest, más néven a Sörfesztivál, a Brisbane-i Magyar Házban. Az esemény gazdag programokkal várta az érdeklődőket. A résztvevők különféle ízletes bográcsételeket kóstolhattak meg, miközben ünnepi műsort is élvezhettek a Brisbane-i német közösség előadásával. A rendezvény egyik látványossága a veteránautók kiállítása volt, amelyet a galéria képein is látni lehet.

A táncolni vágyók sem maradtak szórakozás nélkül, a zene és a jó hangulat mindenkinek kellemes kikapcsolódást nyújtott. Az arcfestés és az ugrálóvár, amelyek nagy örömet okoztak a kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. A gyerekek számára ezenkívül izgalmas élmény volt az ostorcsattogtatás kipróbálása, amely a magyar hagyományok egy különleges részletét idézte meg. A felnőttek körében a sörivóverseny hozott izgalmakat, ahol a versenyzők vidám hangulatban mérhették össze italfogyasztási képességeiket. A rendezvény a közösség, a hagyományok és a szórakozás tökéletes kombinációját nyújtotta. Az Oktoberfest nemcsak a sör és a finom ételek ünnepe, hanem a közösség, a nemzetiségek közti összetartás és a hagyományok ápolásának is nagyszerű alkalma. 

SörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztiválSörfesztivál