Akitől a hollywoodi sztárok is párjával vennék a mákos bejglit...
Széles Attila mestercukrász (mindenki Attila bácsija) munkássága ismert és elismert a Los Angeles-i magyarság körében. Ünnepek, fesztiválok idején különösen sok a munkája, hiszen temérdek megrendelést kap, diós és mákos bejglije, dobos tortája páratlan.
Elmondása szerint már egészen fiatalon, kisgyermekként eldöntötte, hogy cukrász lesz: sok időt töltött nagymamájánál, ahol mindig diós és mákos tésztát kért ebédre. Mikor felvételizett a cukrásziskolába, határozottan kijelentette a szüleinek: "Ha nem lehetek cukrász, inkább nem leszek semmi!"
Hála Istennek felvették, kitanulta a mesterséget, és mindannyiunk nagy örömére, jó egészségben készíti a finomabbnál finomabb édességeket.
Ha valaki a majális idején Los Angelesben és környékén jár, mindenképpen keresse fel a resedai Tavaszi Fesztiválon!