Végső állomás

Multikulturális társadalom multikulturális temetőben

/ Mészáros Béla /
meszaros.bela képe

Melbourne – de végső soron egész Ausztrália – multikulturális társadalom, ez elmondható. Megtátszik ez az élet minden színterén. Még a temetőn is. "Csak egyszerű helyet vettünk ebben a temetőben – mutatja férje és édesanyja sírját –, mert ez akkor is szép, ha nem kerül rá gyakran friss virág!"

Végignézve a temető egyes részeit, a sírokat, egyszerűen ugyanaz jött le nekem, mint az itteni társadalmat látva: mindenki úgy él, és a végén oda és úgy temetkezik, ahogy akar és ahogy tud. Ha fontos neki, hogy a sajátjai közt nyugodjon – feltéve, hogy van olyan – ,akkor oda és úgy mehet. Ha nem, akkor sincs baj. Itt még azt is szabad! Még a MINDENT is szabad.

Géza bá  sirjánál.Egy éve már, hogy elment...Édesanyám, kedves édesanyám...A Kovács házaspár.Egy fa körül nyolc sírhelyet alakítottak ki.Springvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical Cemetery térkép.Gyermek temető játszótérrel....amikor a legdrágább elmegy...Springvale Botanical Cemetery/izraelita parcella.Springvale Botanical Cemetery/izraelita parcella.Springvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeteryKellemes hely a dohányosoknak.Szelfi Etelkával.A Juhász név nagy név Melbourne-ben.Springvale Botanical Cemetery - kávézó, irodák.A szertartás utáni vendéglátás helyszíne.Megpihenni egy kávéra, teára itt lehet.Springvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical CemeterySpringvale Botanical Cemetery