Egy nap népviseletben

/ Balla Barbara /
balla.barbara képe

A hamiltoni magyar közösség is csatlakozott az Egy nap népviseletben elnevezésű kezdeményezéshez. A koncepciónk szerint voltak, akik hagyományos viseletben készült képeket készítettek, illetve voltak, akik a mindennapi öltözetüket egészítették ki népi motívumokkal. 

Ez a kezdeményezés nem csak azért fontos, mert kiemelt jelentőséget biztosít a népviseleteknek, de emlékeztet minket arra is, hogy kultúránk egy olyan kapocs, amely akaratlanul is összeköt minket. 2020 a nemzeti összetartozás éve. Azonban fontos megemlékeznünk arról is, hogy nem csak ebben az évben kell odafigyelnünk az összmagyarság összetartására. Ezért köszönet illeti a szervezőket, hiszen ez a remek kezdeményezés alkalmat ad az emlékezésre és az emlékeztetésre egyaránt. 

 

Egy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- HamiltonEgy nap népviseletben- Hamilton