„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás

/ Dancsa Anita /
dancsa.anita képe

Az Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetsége 2016. szeptember 17-18-án Felsőpulyán tartotta a XIV. „Kufstein” Tanácskozást. 

A konferencia keretében lehetett megtekinteni az Dávid Botond székelyudvarhelyi fotóművész „Erdély egy gyönyörű nő” című tárlatát. A kiállítás anyagát a fotóművész által készített, székelyföldi népviseleteket ábrázoló, vászonra nyomtatott fényképek alkotják.

A bemutató az „Alapítvány a Magyar Nemzeti Közösségek Európai Érdekképviseletéért” segítségével, közreműködésével jöhetett létre.

„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond„Erdély egy gyönyörű nő” - fotókiállítás - Dávid Botond