Első Magyar Piknik Sunshine Coaston

/ Sulik Barbara /
sulik.barbara képe

Első alkalommal került megrendezésre a Magyar Piknik Sunshine Coaston, amelyen 34-en vettek részt. Az esemény olyan nagy sikernek örvendett, hogy a közösség már a helyszínen elkezdett beszélgetni a folytatásról.

A Magyar Hétvége elnevezésű eseményre 2023.08.26-27-én kerül sor. A piknik fergeteges hangulatát, a sok nevetést, mókát és szeretetet KCSP-s társam, Stetina Bence örökítette meg.

 
játékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjátékjáték